Cookie- og persondatapolitik.

Introduktion
Når du besøger denne hjemmesiden, bliver der indsamlet oplysninger om dig for at tilpasse og forbedre hjemmesidens indhold. Denne politik fortæller, hvad det er for informationer vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, hvem der har adgang til informationerne, og hvordan du selv kan styre, hvad der gemmes om dig.


Cookies
Hjemmesiden anvender "cookies", der gemmes på din computer, tablet eller mobiltelefon. Cookies er små tekstfiler, som hverken kan indeholde virus eller anden form for malware og skadelig kode.

Sådan blokerer du cookies
Når du åbner hjemmesiden, præsenteres du for et cookiebanner. Her kan du vælge, hvilke cookies som du ønsker at acceptere eller blokere. Eneste undtagelse er såkaldte "nødvendige" cookies. Det er tekniske cookies, som ikke indeholder nogen personlig information om dig, men udelukkende anvendes for at sikre, at hjemmesiden kører optimalt.

Til gengæld kan du selv bestemme, om der må gemmes andre cookies - fx for præferencer  samt cookies til brug for statistik og markedsføring.

Det er også muligt for dig at slette eller blokere for cookies uden brug af hjemmesidens cookie-indstillinger. Det kan du gøre ved at følge denne vejledning:

 

http://minecookies.org/cookiehandtering

Tredjeparter

Wix tracking(Wix.com) - Anvendes til besøgsanalyse

Personoplysninger
Personoplysninger er alle former for informationer, som i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores webside, så indsamler og behandler vi en række af sådanne informationer. Det sker fx, hvis du bestemmer hvilke cookies du vil acceptere


Vi behandler dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere er relevant.

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
 

Oplysningerne bruges til at føre statistik over sidens anvendelse

Periode for opbevaring
Vi opbevarer oplysninger i det tidsrum, som er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige eller relevante. Perioden afhænger af oplysningernes karakter og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at give en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.
 

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websiden videregives til tredjeparter i det omfang oplysningerne er kendt, og såfremt vi benytter os af tredjeparter. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om Cookies ovenfor. Oplysningerne bliver anvendt til statistik.
 

Vi benytter derudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vegne af os og må ikke anvende dem til egne formål.

Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig i et almindeligt format (dataportabilitet).

Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysningerne anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig.

Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til, at de bliver rettet eller slettet.

Henvendelse herom kan ske til: presse@bachgruppen.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:

Bach Gruppen A/S
Industrivej 22
8800 Viborg


E-mail: presse@bachgruppen.dk

© 2021 Bach Gruppen